tirsdag 24. mars 2015

Andrea har bursdag:-)

Gratulerer så mye med 12-års dagen i dag, Andrea! Håper du får en strålende dag:-) Og gratulerer så mye til onkel Ola også, som hadde bursdag igår:-) Hipp hurra til begge to!! På søndag feiret vi dagen til Andrea på Snarøya sammen med tante, onkel, Andrea, Sigrid, Sæming, Gina, Mommo, Halvor og mor - det var kjempe koselig! Spiste deilig pulled pork hamburger med coleslaw og båtpoteter, nydelig sjokolade og ostekake, cupcakes og cakepops:-) Tusen takk for hyggelig dag! Til helgen skal vi til Jessheim:-)
Ellers så fikk vi tak i en super fin gammel kiste til gangen igår:-) 1000,- på Finn.no, den er rosemalt og fra 1797 - passet perfekt i gangen! Var litt usikker på hva vi skulle ha over på veggen, men tror det kommer til å bli en ukeplanlegger i plexiglass hvor vi kan skrive opp viktige ting og gjøremål, veldig praktisk:-) fint å blande nytt og gammelt;-) Så var mamma flink og bakte horn igår etter oppskrift fra Mommo, kjempe kjekt å fryse ned og kunne ta ut og varme med ost og skinke på dager man har det litt mer hektisk:-)
Gleder meg til skolen i dag, alle skulle ha med hvert sitt pålegg (og jeg har selvfølgelig valgt påleggslaks), for vi skal ordne med påskelunsj til 1.klasse:-) Mamma leverte bilen på service etter å ha levert meg, og hadde med Molly så ble en fin tur i sola hjemover;-)
Ha en fin dag alle sammen! Og kos deg på bursdagen din, Andrea min❤️






























Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hei,
Veldig hyggelig med en liten kommentar fra deg!
Klemmer fra MiniMannekeng (",)