tirsdag 18. oktober 2016

Bursdager og høstferie:-)

Ikke lett å oppdatere blogg om dagen, da jeg er i full jobb om dagen og Joar er 'husfar' og er hjemme med Emine...derfor blir det litt sjeldnere, men prøver å få med det som har skjedd siste tiden da;-) Først og fremst har Nathalia fått ny sveis, blitt kjempe fin:-) 
Nathalia hadde også en super høstferie, hvor hun først var og overnattet på Ble hos tante, onkel og Andrea ( og der feiret vi også tante sin bursdag) og så gikk turen videre til farmor på Jessheim, hvor farmor og Nathalia kjørte til Lillehammer på hytta til tante Fang, onkel Ola og Isak og sov over det en natt - så gikk turen videre til Vestlandet og Brune gård hvor de var frem til lørdag. Hadde så flott vær og fikk vært på turer og fisket, kjempe fin høstferie;-) 
Så hadde jo Joar bursdag 4.okt etterfulgt av lille gull, Emine som ble 1 år 6.okt og jeg som hadde bursdag 16.okt - og på denne dagen feiret vi Emine:-)En super bursdagsfeiring med mange flotte gaver;-) Så var vi også til kontroll av hjertet til Emine, hvor ting fortsatt er uendret. Hjertet er ikke belastet av hullet, men i og med at vi fortsatt sliter litt med vekta, så ble det nå bestemt at hun skal starte behandling med hjertemedisiner. Da vil vi se om dette hjelper og vi vil få svar på om mat og vektproblemer kommer av hullet i hjertet. Dette er ikke farlig og vil kun hjelpe henne om det er dette hun trenger og hun vil kunne slutte på medisiner senere uten problem uavhengig om det vil bli en operasjon eller ikke. Men, defekten er liten og vi trenger ikke være bekymret for henne, hun er sterk og fin form - så blir veldig spennende nå og se om dette vil hjelpe❤️








































Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hei,
Veldig hyggelig med en liten kommentar fra deg!
Klemmer fra MiniMannekeng (",)