onsdag 3. mai 2017

Kom mai du skjønne milde...

En liten oppdatering herfra, skjedd litt før april gikk sin gang og etterlengtede mai nå endelig har kommet:-) Nathalia begynte på allergitabletter ved påsketider for nå er pollensesongen igang på bjørka, så greit å være tidlig ute:-)

Vi hadde også besøk av farmor noen dager, kjempe koselig - og så kom det jammen snø to dager mens hun var her, så Nathalia ble kjørt og henta av farmor;-)
Emine har hatt forstoppelse, så har vært igjennom klyster og får nå movicol, så dette blir bra for henne og endelig få orden på fordøyelsen...

Vi var på Blefjell og koste oss med deilig raspeballmiddag og der var det masse snø!! Vi lekte og koste oss litt ute i snøen, morro å få med seg det nå i siste liten før vårværet er igang:-)
Tante klippet begge jentene, Nathalia fikk endelig pannelugg hun har mast lenge om og Emine sin første hårklipp - har selvfølgelig spart på en lokk med sløyfe på:-)

Hatt noen fine dager med sol nå siste dager og vi har begynt å ordne ute, med litt raking og div. Hagemøbler og trampoline er på plass, så nå gleder vi oss til varme og grillsesong:-)































Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hei,
Veldig hyggelig med en liten kommentar fra deg!
Klemmer fra MiniMannekeng (",)