mandag 19. juni 2017

Bursdagsfeiring og tennisturnering:-)

På lørdag dro vi rett etter frokost til Jessheim, stoppet først hos farmor for litt lunsj til jentene før vi dro bort i bursdagsselskap til Isak,onkel Ola og tante Fang. Henrik var også hjemme så vi fikk hilst på han, og alle fra Hønefoss og Inger Lise;-) Jeg og Emine trillet bort da det først var litt sovetid for henne;-) Vi feiret Isak som blir 10 år 2.juli og tante Fang som hadde bursdag 15.juni - gratulerer så mye;-) Nydelig grillmat sto på menyen, etterfulgt av masse deilige kaker;-) Nydelig sommervær gjorde at vi kunne være mye utendørs også, kjempe koselig;-) 
På søndag måtte vi tidlig opp da Nathalia skulle være med på sin første turnering;-) Mini red tour, nivå 3 på Oslo tennisklubb på Skøyen. Kjempe deilig sommervær, men heldigvis litt overskyet så ikke det ble altfor varmt....Emine koste seg og var helt eksemplarisk;-) Vi fant ut ved opprop at Nathalia hadde fått med seg racket til Joar, så hun ble så stresset for ikke lett å spille med for stor racket!! En kjempe hyggelig mamma til to tvillingjenter på laget til Nathalia, som for øvrig besto av fem stk fra Njård og Nathalia eneste fra Kongsberg;-) Tøff jente vi har:-))) skaffet oss en junior låneracket fra klubben, så da ordnet det seg heldigvis;-)
Det hele endte med at laget til Nathalia vant hele turneringen!!!! Kjempe bra! Så gøy og stas:-) Så fra å synes det var litt skummelt og nytt med en gang, tødde hun opp og koste seg masse:-) Så nå gleder hun seg nå til å kunne være med på flere turneringer, selv om det nok kommer til å bli endel tap også - så er det viktigste å ville være med og ha det gøy:-D
Vi hadde med oss deilig nistemat fra farmor, så vi koste oss med piknik etter turneringen på gresset ved banene, og da vi kom hjem måtte vi utendørs en tur der også, for 25 varmegrader og sol, så da må vi passe på litt uteaktivitet;-)
Molly har vært så heldig og kose seg hos mommo og Halvor i helgen❤️

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hei,
Veldig hyggelig med en liten kommentar fra deg!
Klemmer fra MiniMannekeng (",)