mandag 12. oktober 2015

Velkommen hjem:-)

Lørdag 10.oktober er dagen vi kan ta med oss lille huppelure hjem fra sykehuset:-) I nydelig strikket hentetøy fra farmor og flott strikket teppe fra Sigrid og Sæmming, bestemoren og bestefaren til Andrea - ser hun ut som ei lita dukke;-) Og jeg, stolt storesøster gleder meg til å ha selskap i baksetet;-) 
Mamma har kommet seg veldig de siste dager nå, og skal tilbake på mandag for å fjerne metallstifter fra såret. Så nå vil hun komme seg bare mer og mer, og det blir godt å komme hjem til vante omgivelser. Hjemme var det rent og strøkent, all klesvask var tatt - snille farmor har stått på og tatt seg av hjemmet mens mamma har vært borte. Pappa har jo også vært flink da, både å bidra hjemme og stille opp for mamma -  det har betydd veldig mye for mamma og siden farmor har vært hos oss, har han jo kunnet være mer på sykehuset❤️
Det var godt å ha alle hjemme igjen, og Molly har også tatt godt imot det nye familiemedlemmet;-) Hun skal passe på og er så forsiktig rundt Emine;-) Tar nok litt tid for oss å komme i faste rutiner, for med en nyfødt er ingen dag lik ennå:-) Så det er godt at pappa har permisjon slik at han får hjulpet mamma, som skal ta det med ro i noen uker nå pga operasjonssåret. Men, hittil går det veldig greit - så lenge alle samarbeider litt;-)














Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hei,
Veldig hyggelig med en liten kommentar fra deg!
Klemmer fra MiniMannekeng (",)